FAQ

Oxygen 2.0 is mogelijk vanaf een leeftijd van 8 jaar tot en met 14 jaar. Hier kan een uitzondering voor worden gemaakt indien dat van toepassing is. Vanaf 14 kun je worden toegelaten tot Oxygen.


Oxygen 2.0 is voor getalenteerde kids die de juiste begeleiding, training en coaching krijgen om vervolgens wanneer ze er de leeftijd voor hebben kunnen doorstromen naar Oxygen. De kids van Oxygen 2.0 doen naast hun trainingsprogramma ook mee aan evenementen zoals World of Dance en werken toe naar verschillende projecten en videoshoots dus zowel het Oxygen als het Oxygen 2.0 programma bied naast training vele mogelijkheden om bezig te zijn op het podium. Deze twee groepen worden af en toe ook samen gevoegd om een gezamenlijk project te doen.


Er vind minstens 1 x per jaar een auditie plaats. Heb jij deze helaas gemist en wil je toch graag member worden van Oxygen of Oxygen 2.0, kun je via een mail aanvragen of je een keertje mag komen kijken en eventueel een aparte auditie kunt doen.


Dansers van Oxygen zijn goed getraind en om op dit niveau mee te komen is voldoende danservaring nodig. Extreem getalenteerde dansers met weinig ervaring zijn ook welkom.
Oxygen 2.0 is bedoeld om getalenteerde dansers zowel met of zonder ervaring te ontwikkelen als performer.